A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Vásárlás/Szállítás

Így kapod meg a kerékpárt

Fizetési módok

Szállítási mód

Szállítási díj

Csomag után követés

Személyes átvétel

 

Tőlünk így kapod meg a kerékpárt:

 

Kivétel nélkül minden kerékpárgyártó beüzemelés nélkül adja át a kerékpárt a kiskereskedelmi üzleteknek, vagyis nincsenek beállítva a váltók, fékek, stb.. Ennek művelete az üzletre/webshopra marad. Ha szerviz hiányában nem tudják a beállítást elvégezni, akkor a vásárlóknak kell elvinni egy szakszervizbe melynek díja elérheti a 6000 Ft-ot is. A garancia érvényesítéshez is elengedhetetlen.

Mi ezt a beállítást elvégezzük INGYENESEN a saját 1995 óta fennálló szakszervizünkkel. A garancia füzetet így hivatalosan első beüzemeléssel ellátott aláírással adjuk át kerékpárral együtt.

Házhoz szállítás esetén: egész ország szerte majdnem minden futár cég egy egységes méretű keskeny papírdobozba szállítja a kerékpárt a sérülés elkerülése végett. Így a kormány, első kerék, pedál ki van véve, hogy elférhessen. Ez a 3 tételt beszerelése házilag megoldható, nem igényel szakszervizet, szakértelmet, sem speciális célszerszámot. A Csepel cég papír szoknyában szállítja a kerékpárokat, így beüzemelés után, mi is abban szállítjuk ki a részedre. Ebben az esetben csak a pedálokat kell beletenned és a kormányt kell egyenesbe tenned.

Személyes átvétel esetén: teljesen menetkészen adjuk át a kerékpárt, el is tekerhetünk vele.

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Fizetési módok:

 

Banki átutalás: bankszámla számunk: 68800109-10006540-00000000

Utánvétellel házhoz szállításkor: a futárnak a csomag átvételekor kell kifizetni készpénzben az előzetesen egyeztetett árat. A megrendelt termék az Áfás számlát is tartalmazza.

Egészségpénztár: ha egészségpénztárra szeretnél vásárolni, kattints ide a részletekért

Cetelem részletfizetés: Ha hitelre szeretnél vásárolni, kattints ide a részletekért

________________________________________________________________________________________________________________________________________