A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Belépési tudnivalók

 
   

Regisztráció

A regisztrációhoz kattints jobb oldalt, fent a „Belépés”-re. Az itt megjelenő regisztráció résznél kattints a tovább gombra. Itt tölts ki az űrlapot, majd kattints a "Tovább" gombra alul. Kapsz egy visszajelzést, ha sikeres a regisztráció, ,illetve marad az űrlap a képernyőn, és figyelmeztet, hogy hol nincs még kitöltve vagy hova kerültek helytelen adatok. Ha sikerült a regisztráció, a rendszer üdvözöl és a „Tovább” gombra kattintva máris a saját fiókodban vagy, amit szerkeszthetsz. Itt van lehetőséged pl. leiratkozni a hírlevelünkről, ha úgy döntesz. A fejlécben található „Kilépés” gombbal lépsz ki a fiókból.

Belépés

A fejlécben fent, jobb oldalt a „Belépés” gombra kattintva bejön a „Belépés a fiókba panel”, ahol a mezőkbe értelemszerűen az e-mail címed kell beírni - amivel regisztráltál - és a hozzá megadott jelszót. Ha kész, kattints a "Belépés" gombra. Itt megváltoztathatod a jelszót, a fiók adataidat, megtekintheted a korábbi rendeléseidet, fel és leiratkozhatsz a hírlevelünkről, stb.

Elfelejtett jelszó

Ebben az esetben a fejlécben fent, jobb oldalt a „Belépés” gombra kattints, bejön a „Belépés a fiókba” oldal és itt az "Elfelejtett jelszó" feliratra kell kattintani. Bejön egy oldal, ahol meg kell adnod az e-mail címed. Azt amelyikkel regisztráltál a webáruházunkban. Írd be, majd kattints a „Tovább” gombra. E-mailben kapsz egy levelet, amiben új jelszót küld a weboldal. Ez egy generált jelszó, jegyezd fel - kis és nagy betűk számítanak -, azután lépj be vele, majd érdemes megváltoztatnod valami egyszerűbben megjegyezhetőre a „jelszócserében”.

Jelszóváltoztatás

Ha meg akarod változtatni a jelszavad, lépjél be a „Belépés” gombbal és jelentkezz be a fiókodba. Itt megtalálható a "jelszócsere" link is, amire kattintva bejön egy oldal. Meg kell adnod az új jelszavad kétszer, elkerülve ezzel az esetleges elgépeléseket. Majd kattints a „Tovább” gombra. Innentől kezdve az új jelszóval tudsz belépni webáruházba.

A kiválasztást a rendeléshez fent a kategória menünél bal oldalt,
vagy a jobb oldalt a keresőnél kezdd!