A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Ingyen beállítva küldjük

A kerékpár beállítását ingyenesen elvégezzük a csomag kézbesítése előtt !
Miért kell beállítani egy új kerékpárt?

Kivétel nélkül MINDEN üzlet beállítás nélkül kapja a kerékpárt a gyártótól. A gyártó csak 80% -ban rakja össze, de a váltó, fék, stb... finomhangolása ránk, üzletekre marad. A mi üzletünk a váltót, féket beállítja, amihez tényleges kerékpáros szakértelem kell. 

Miként küldjük a webáruházból rendelt kerékpárt?

Majdnem minden futár cég bedobozolva vállalja a szállítást a sérülés csökkentése végett.
A gyártók által adott keskeny papír dobozban küldjük tovább a kerékpárt és ahhoz hogy elférjen az ülés, kormány, első kerék és pedál, nem szereljük bele, hanem mellé csomagoljuk. 
Ha van csengő, lámpa, prizma, első sárvédő és kértél kiegészítőket is, akkor nem szereljük rá, hogy védjük az esetleges sérüléstől.

A Csepel cég papír szoknyában szállítja a kerékpárokat, így beüzemelés után, mi is abban szállítjuk ki a részedre. Ebben az esetben csak a pedálokat kell beletenned és a kormányt kell egyenesbe tenned.

Általam készített rengeteg videót és magyarázatot adok az összeszereléshez, hogy NE legyen akadály annak, akinek van némi műszaki beállítottsága és nem áll távol tőle a csavarhúzó, villáskulcs és csavar meghúzás. 

A szóban forgó videókat nem találod meg sehol (YouTube/kerékpárguru csatornámon sem), mert csak VIP vásárlóimnak készítettem, így vásárlás után Te is megnézheted majd korlátlanul bármikor. 

FONTOS: minden webáruház dobozban küldi a kerékpárt a futár elvárása miatt, ezért lehetetlen 100% készre beüzemelni!

További részletekért kattints ide az Üzletszabályzatunkhoz >>