A cookie-k segítenek oldalunk egyes funkcióinak működésében. Oldalunk megtekintésével beleegyezel a cookie-k használatába.

Így kapod meg

Miként érkezik meg hozzád a kerékpár?

Majdnem minden futár cég bedobozolva vállalja a szállítást.
A gyártók kb. egy 180 cm hosszú és 80 cm magas papír dobozban szállítják a forgalmazókhoz a kerékpárt. Mivel ez keskeny doboz, ahhoz hogy elférjen benne a kerékpár, a beüzemelés után visszateszem a dobozba, de kiveszem a kormányt, kereket, pedált és mellé csomagolom, hogy elférjen. Illetve nem tesszük rá a kerékpárra ha tartozéka a lámpákat, sárvédőt, kitámasztót, stb, hogy azt védjük az esetleges sérüléstől. A Csepel cég papír szoknyában szállítja a kerékpárokat, így beüzemelés után, mi is abban szállítjuk ki a részedre. Ebben az esetben csak a pedálokat kell beletenned és a kormányt kell egyenesbe tenned.
Kapsz a kerékpár mellé több online videó-t is melyen bemutatom, hogy hogyan végezd el ezt a pár műveletet.
Ezeket számodra gyerekjáték vissza tenni és nem igényel szakértelmet, sem speciális kerékpáros célszerszámot. A pár csavar meghúzása gyorsan kész, de ha szükséged van telefonos segítségre, akkor azonnal megoldjuk. Ez működik, hisz könnyű!


24 órán belül feldolgozzuk a megrendelést, a szállítási idő pedig 3-7 munkanap.


Hogyan fogod átvenni a kerékpárt?

MPL futárszolgálat viszi el a megrendelésnél megadott címre.

Átveheted személyesen is az Örökös Kerékvár Üzletházban, Nyíregyházán, a Szalag út 33. alatt.


MPL futárszolgálat:

A futárszolgálat kiszállítás előtt az általad megadott telefonszámon felhív egyeztetés célból. 1x kísérli meg a kézbesítést, ha első alkalommal nem sikerül, akkor hagy a helyszínen egy cédulát, hogy melyik postára szállították be a csomagot.

Amennyiben hétvégén (szombat, vasárnap) rendelsz vagy pénteken, akkor a szállítási idő tolódik ennyivel, mivel az MPL futárcég csak hétköznap kézbesít csomagokat.

Amennyiben utánvételt jelöltél be fizetésként, úgy a futárszolgálatos kollégánál csak készpénzben lehet fizetni. Bankkártyát elfogadni csak ezeken a településeken tudnak: 

https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_KI17_Telepuleslista_Bankkartyat_elfogado_csgkezbesitok.pdf

Ez a futárcég lehetőséget ad arra, hogy végigkövesd a csomagot, addig amíg meg nem érkezett hozzád. A csomagszám alapján tudsz utánanézni, hogy hol jár. 

Csomag után-követés interneten: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal. 

Fent, bal oldalt a menüben lévő kategóriákban kezd a kerékpár, alkatrész vagy kiegészítő kiválasztást, vagy írd be a keresőbe a termék nevét fent, jobb oldalt!

A kiválasztás és rendelés pontos lépéseit itt találod>>